6 Temmuz 2010 Salı

Ruhiyat Fakültesinden Anomik Bilgiler!!


Prof. Dr. Güleyaz Monotonya araştırma hastanesinde bulunan hastalar hakkında çeşitli varsayımlar öne sürdü. Güleyaz kliniğe yatırılan hastaların geldiklerinde dissosiyatif durum yaşadıklarını ve kendilerine gelmeleri için farklı bir kişiliğe bürünmeleri gerektiğini söyledi. iyileştirme çalışmalarının da bu yönde olduğunu basına duyurdu.
Geçen hafta gizli kamera görüntüleriyle hastaları bir denek olarak kullandıkları öne sürülen Monotonya Araştırma Hastanesinde garip şeyler olduğu uzun zamandan beri gündemdeydi. her giren hastanın frankenstainimsi bir şekilde çıktığı, insanlarla iletişimlerinde hipnoz yaratıcı etkilerle olanları görmezden gelmelerini sağlamaları nedeniyle cesaretli bir görevli içeriye gizli kamera yerleştirmiş ve sonucunda olanları tüm Monotonya halkı olarak gözlerimizle duymuştuk. Ne var ki olayları iftira olarak niteleyen Güleyaz basın açıklaması yapmak üzere hastane önündeki incir ağacının gölgesi altında bir konuşma yaptı ve durumun içeriğini tüm ayrıntılarıyla netleştirdi.
Artık gönül rahatlığıyla ortaya çıkan yaratıklarla iletişime giriyor ve hipnoz aracılığıyla paralele evrenlerde bir çok bilim adamı ve yazarlarla buluşma imkanı buluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder